Utro kvinder hurtig sex

LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab en nemmere og hurtigere måde at finde et match, uden at de først er nødt. Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre men også af de fleste undersøgelser en hurtig google-søgning kan fremskaffe. 'Kvinder er utro, fordi de mangler opmærksomhed fra deres mand' Og lige nu er risikoen stor: Foråret får hormonerne til at rulle hurtigere. Det kan være forklaringen på, hvorfor langt flere kvinder end mænd ifølge statistikken hurtigere mister lysten til sex i faste parforhold.

LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab en nemmere og hurtigere måde at finde et match, uden at de først er nødt.

Det kan være forklaringen på, hvorfor langt flere kvinder end mænd ifølge statistikken hurtigere mister lysten til sex i faste parforhold. Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre men også af de fleste undersøgelser en hurtig google-søgning kan fremskaffe.

Berømt parterapeut bag bog om utroskab: Selv et hurtigt knald handler om følelser at utroskab handler langt mindre om sex, end de fleste umiddelbart tror. De typer af utro mænd og kvinder, som hun fokuserer på i bogen.

LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab en nemmere og hurtigere måde at finde et match, uden at de først er nødt. Nu kunne jeg godt begynde at liste alle årsagerne til, hvorfor kvinder er utro op, som så er det ikke altid af samme årsager, og hovedårsagen er faktisk ikke sex. .. Når den ene part begynder at udvikle sig hurtigere end partneren, begynder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail