Uge sex sex sms

See Tweets about #ugesex on Twitter. See what people are saying and join the conversation. I uge 6, vil der blive talt om sex på de danske skoler som aldrig før, er et nyt mobilspil – ScorFactor – hvor eleverne via SMS'er kan invitere. Uge Sex tilbyder gratis forløb og aktiviteter til sundheds- og seksualundervisning i grundskolen. Med afsæt i lærings- og fagmål sætter vi hvert år fokus på et  Не найдено: sms. Knap en kvart million skoleelever har netop afsluttet temaugen Uge Sex, som foreningen Sex & Samfund står bag i år med temaet Familien.

Uge Sex – nu med grænser!

Med undervisningsmaterialet for Uge Sex er der mulighed for at arbejde bredt med temaet GRÆNSER, som kan få eleverne til at reflektere og mærke efter.Не найдено: sms. Knap en kvart million skoleelever har netop afsluttet temaugen Uge Sex, som foreningen Sex & Samfund står bag i år med temaet Familien. Uge Sex tilbyder gratis forløb og aktiviteter til sundheds- og seksualundervisning i grundskolen.

Med afsæt i lærings- og fagmål sætter vi hvert år fokus på et  Не найдено: sms.

et mangfoldigt syn på køn, krop, etnisk baggrund, sex og seksualitet og kan inddra- .. Uge Sex Grundmateriale til 4. . leregler for brug af chat, sms.

m.m. Sex & Samfund sætter i dag gang i sin årlige UGE SEX-kampagne, der skal lære de som er skræddersyet til elever, hvor man via SMS'er kan invitere venner.

Knap en kvart million skoleelever har netop afsluttet temaugen Uge Sex, som foreningen Sex & Samfund står bag i år med temaet Familien.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail