Thai fodmassage

Kursus i Thai Fodmassage Den klassiske Thai Fodmassage følger medianbanerne, ved at presse på føddernes punkter. Thai Fodmassage stimulerer. Top Thai Wellness, Fodmassage - Se 16 anmeldelser fra rejsende, 4 billeder og gode tilbud vedr. Frederiksberg, Danmark på TripAdvisor. At få en thai fodmassage er en dejlig måde at koble af fra hverdagens stress. Thai fodmassage sætter gang i blodcirkulationen og er stimulerer lymfen til naturlig. Thai Fodmassage starter med et fodbad hvorefter fødderne masseres i dybden. De specifikke punkter på fødderne er i direkte forbindelse med områder og.

Thai fodmassage

Thai fodmassage Dansk For at få et samlet thailandsk fodmassage oplevelse, så prøv vores Thailandske Fotmassageolja med thai fodmassage Thailandske Fotnärande Lotion og Thai fodmassage stick. Den væsentligste del af behandlingen er massagen under fødderne.

Type rejsende. Wat Pho universitetet, som ligger på kongeøen Rattanakosin, er byens ældste buddhistiske universitet. Manicure Håndbad, formning af neglebånd, peeling, filing og polering samt massage af hænder.

Om Thai Fod Massage. Fodmassage, som oprindelig stammer fra Kina er mere end år gammel behandlingsform. Gennem stimulering af punkter under. Fodmassage (refleksologi), som oprindelig stammer fra Kina er en mere end år gammel behandlingsform. Jeg masserer fødderne, benene og knæene ved. At få en thai fodmassage er en dejlig måde at koble af fra hverdagens stress. Thai fodmassage sætter gang i blodcirkulationen og er stimulerer lymfen til naturlig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail