Tantra til mænd rygmassage

Giver du også tantramassage til mænd? En af de bærende principper i den tantriske massage er, at alle dele af kroppen er lige værdige. Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Tantra-massage! Læs også: Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Tantramassagen er et møde med kroppen. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for.

Tantramassagen er et møde med kroppen. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for.

Giver du også tantramassage til mænd? En af de bærende principper i den tantriske massage er, at alle dele af kroppen er lige værdige. Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker. Et kærligt møde som er klart – dvs med en tydelig indgang og tydelig.

Tantra massage i Edens Have | edenshave

Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Ny seksuel energi og fokus på de erogene zoner. Denne tantramassage behandling egner sig særligt til mænd, som ønsker en dybt afslappende og nydelsesfuld oplevelse.

Ud over massage af hele kroppen. Giver du også tantramassage til mænd? En af de bærende principper i den tantriske massage er, at alle dele af kroppen er lige værdige.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail