Tantra i københavn kvinders seksualitet

Træt af sex? Så husk, at sex kan være meget mere end samleje. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af. Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede! det en fantastisk døråbner for kvinder ift. at opdage nye sider af selv, sin seksualitet. Ikke så underligt da hjertet er nøglen til alle kvinders køn og seksualitet. Da han Er du kvinde og bor i København anbefaler jeg tantramassage i Edenshave. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København.

internationale gæstelærere. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. . Hvordan forbinder vi som kvinder seksualitet og hjerte med hinanden? Hvad er vores hjertes. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede! det en fantastisk døråbner for kvinder ift. at opdage nye sider af selv, sin seksualitet.

Ikke så underligt da hjertet er nøglen til alle kvinders køn og seksualitet. Da han Er du kvinde og bor i København anbefaler jeg tantramassage i Edenshave. Jeg fandt mine seksuelle ben at stå på med tantra I disse år oplever vi en meget stor vækst i tantriske eksperimenter i Danmark og der har .

Kvindens lyst. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København.

Blog - Tantraværkstedet

Jeg fandt mine seksuelle ben at stå på med tantra I disse år oplever vi en meget stor vækst i tantriske eksperimenter i Danmark og der har .

Kvindens lyst. Træt af sex? Så husk, at sex kan være meget mere end samleje. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af. Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede! det en fantastisk døråbner for kvinder ift. at opdage nye sider af selv, sin seksualitet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail