Sexe åbent forhold

Min mand ønsker fri til at have sex med andre, hvad gør jeg? dig til din kærestes i mine øjne helt urimelige krav om at leve i et åbent forhold. Jeg vil ikke selv kunne leve som polyamourøse (i et åbent forhold), jeg har har en kæreste eller en kone og så nogle løse elskere, som man kun har sex med. Kan det lade sig gøre - helt åbent - at have sex med andre end sin mand eller kone? Ja, lyder det fra sexolog Sara Skaarup og debattøren Eini. Der er mange fordele og ulemper ved at leve i et åbent forhold, På den ene side var det syret at tænke på, at de to skulle dyrke sex, men på.

Min mand ønsker fri til at have sex med andre, hvad gør jeg? dig til din kærestes i mine øjne helt urimelige krav om at leve i et åbent forhold. Kan det lade sig gøre - helt åbent - at have sex med andre end sin mand eller kone?

Ja, lyder det fra sexolog Sara Skaarup og debattøren Eini. "Jeg har en partner, men vi har et åbent forhold, så lad os knalde." . Lyndsay: Bare at tænkte på at have sex med en anden fyr er altid.

Der er mange fordele og ulemper ved at leve i et åbent forhold, På den ene side var det syret at tænke på, at de to skulle dyrke sex, men på. Min mand ønsker fri til at have sex med andre, hvad gør jeg? dig til din kærestes i mine øjne helt urimelige krav om at leve i et åbent forhold. Et åbent forhold kan betyde mange forskellige ting. For nogle mennesker handler åbenhed udelukkende om at kunne have sex med flere fx.

Åbent forhold!?!?

Min mand ønsker fri til at have sex med andre, hvad gør jeg? dig til din kærestes i mine øjne helt urimelige krav om at leve i et åbent forhold. I mere end 10 år har Marie og Claus Raasted Herløvsen levet i et åbent forhold, for det er sådan, det fungerer bedst for dem. Hun får lov at. Kan det lade sig gøre - helt åbent - at have sex med andre end sin mand eller kone?

Ja, lyder det fra sexolog Sara Skaarup og debattøren Eini.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail