Sex uden kondom for meget sex

Mit spørgsmål er så, hvornår er det mest sikkert for os at dyrke sex, uden at jeg bliver gravid? Er det lige meget hvornår det sker, bare jeg tager  Sex uden kondom. Mar 19, - Det er meget forskelligt om man føler sex er bedst med eller uden kondom. årig pige har allerede haft sin seksuelle debut og brugte ikke kondom ved sit Min bekymring går lige så meget på, at du er så ung OG har sex OG ikke. Forside» Brevkasse» Sex, menstruation og uden beskyttelse skulle have sex fordi jeg havde menstruation og havde derfor ikke nogle kondomer liggende Vi var meget usikre på det, og Googlede faktisk om der var stor risiko osv, hvor vi.

Hvad er best - sex uden kondom? • Tjeck Magazine

Vi har haft sex nogle gang med kondom, men for omkring 20 dage siden havde vi Lige meget hvad testen viser, så tænker jeg, I faktisk skal overveje at snakke.

Jul 10, - Jeg hører til dem, der ind til for nyligt havde brugt kondom meget få gange (p-piller og Synes du sex føles bedre uden kondom, end med? Jun 14, - Jeg er jomfru, og skal have sex med min kæreste for første gang.

Den anden mulighed er, at vi har sex uden kondom, og så inden han skal komme, tager han sin pik ud og kommer på Lige så meget pga. kønssygdomme.

Jun 14, - Jeg er jomfru, og skal have sex med min kæreste for første gang. Den anden mulighed er, at vi har sex uden kondom, og så inden han skal komme, tager han sin pik ud og kommer på Lige så meget pga. kønssygdomme. Forside» Brevkasse» Sex, menstruation og uden beskyttelse skulle have sex fordi jeg havde menstruation og havde derfor ikke nogle kondomer liggende Vi var meget usikre på det, og Googlede faktisk om der var stor risiko osv, hvor vi.

Hej, jeg er 15 år og min fyr er 16 år. Vi har sådan snakket lidt om sex osv. også fortalte han, at han ikke gider have kondom på osv. og at han hellere vil have sex.

Forside» Brevkasse» Sex, menstruation og uden beskyttelse skulle have sex fordi jeg havde menstruation og havde derfor ikke nogle kondomer liggende Vi var meget usikre på det, og Googlede faktisk om der var stor risiko osv, hvor vi. Mar 15, - Mænd presser os til sex uden kondom . der kan græde med tårer, og al visdom og videnskab tyder på, at vi har rigtig meget brug for det.

Mar 19, - Det er meget forskelligt om man føler sex er bedst med eller uden kondom.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail