Sex salg sex og samfund

Du kan modtage anonym rådgivning om sex og behandling i Sex & Samfunds Præventions- og Rådgivningsklinik. Husk altid at bestille tid i forvejen. The latest Tweets from Sex & Samfund (@SexogSamfund). Alle skal have ret til at bestemme over egen krop. Vi kæmper nationalt og internationalt for  Missing: salg ‎| ‎Must include: ‎salg. Mar 14, - Så har foreningen Sex & Samfund -- der siden har kæmpet "for af et såkaldt holdningspapir om køb og salg af seksuelle ydelser (pdf). Feb 1, - Der er intet belæg for at tro, at et forbud mod køb eller salg af sex vil lægge en dæmper på hverken udbud eller efterspørgsel, mener Sex.

Sex & Samfunds bestyrelse og generalforsamling | Sex og Samfund

Du kan modtage anonym rådgivning om sex og behandling i Sex & Samfunds Præventions- og Rådgivningsklinik.

Husk altid at bestille tid i forvejen. Jun 27, - Det konstaterer Jeanett Bjønness, Institut for Kultur og Samfund, Aarhus Universitet, der »Sex-salg opleves ikke som det vigtigste problem. Sex og Samfund, København S. 49K likes.

Sex & Samfund kæmper for alle menneskers lige ret til at bestemme over deres egen krop. Vi arbejder nationalt og Missing: salg ‎| ‎Must include: ‎salg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail