Sex med sex med mænd

Mænd har altid lyst til sex og kan altid få rejsning. Eller hvad? Der hersker mange myter omkring mænd og sex, og hvis man tror på dem, så står. nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex her. Har mænd større behov for sex end kvinder? 1 minut. Mænd som har sex med mænd er et begreb, der bruges til at definere den gruppe af mænd, der har seksuel kontakt med andre mænd. Begrebet omfatter. Læs med, når sexolog Jakob Olrik afslører, hvad mænd ville ønske, at vi kvinder vidste om sex. Gå ikke glip af disse tips, som han vil knuselske dig for!

nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex her. Har mænd større behov for sex end kvinder?

1 minut. Læs med, når sexolog Jakob Olrik afslører, hvad mænd ville ønske, at vi kvinder vidste om sex. Gå ikke glip af disse tips, som han vil knuselske dig for!

Flere og flere unge mænd bliver chikaneret seksuelt på jobbet. Cirka hver kvinde og 1 ud af 50 mænd har oplevet sex-chikane på jobbet.

Læs med, når sexolog Jakob Olrik afslører, hvad mænd ville ønske, at vi kvinder vidste om sex. Gå ikke glip af disse tips, som han vil knuselske dig for! Mænd som har sex med mænd er et begreb, der bruges til at definere den gruppe af mænd, der har seksuel kontakt med andre mænd.

Begrebet omfatter. Mænd har behov for regelmæssig sex, og de vil helst selv tage initiativet. Sådan lyder et par af de myter, som sexologerne Jesper Bay-Hansen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail