Sex med konen sex tlf

Hej Maj. Min kone og jeg har været gift i snart 8 år og har kendt hinanden i 12 år. For omkring 4 år siden, hvis ikke mere, mistede min kone lysten til sex. Den modne ægtemand har ikke længere lyst til sex med sin modne hustru - eller andre kvinder på hendes alder. Hvorfor er det sådan, spørger. ODENSE: Da Nils Rasmussen ikke kunne overbevise Tele2 om det urimelige i, at han skulle betale for en andens lange samtaler til en. I begyndelsen gik det godt, men nu afviser konen sex med begrundelsen: "Vi er for gamle"!

Niels: Manglende sex var årsag til min skilsmisse - Kristeligt Dagblad

Min kone er blevet forelsket i en mand på den skole, som hun går på nu. Hun er så besat af tanken om at få lov til dyrke sex med ham, at hun.

ODENSE: Da Nils Rasmussen ikke kunne overbevise Tele2 om det urimelige i, at han skulle betale for en andens lange samtaler til en. Gider du ikke have sex? Kvinder i længerevarende forhold har højere risiko for lav sexlyst, viser nyt dansk studie.

(Foto: Shutterstock). Lise Brix.

ODENSE: Da Nils Rasmussen ikke kunne overbevise Tele2 om det urimelige i, at han skulle betale for en andens lange samtaler til en. Når den ene har lyst til sex, men bliver afvist gang på gang, kan det være smerteligt, har Niels erfaret.

Hvad skal man gøre, hvis ens kone ikke har lyst? Ude og Hjemmes faste sex- og samlivsbrevkasse-ekspert, Helle Hartz, får hver uge.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail