Sex dame sex under menstruation

Feb 21, - Er du også lidt nonsjelang med beskyttelsen under din menstruation, LÆS OGSÅ: Om læreren, der misbrugte sine elever og havde sex med. Mange mænd og kvinder bange for, at have sex under de kritiske dage af en kvinde er sundhedsskadelige. Selvom samleje under menstruation er ildeset i. Nov 22, - Der er ingen grund til at holde igen med sex under menstruation, I skal bare ændre jeres rytmer lidt. Læs hvordan lige her! Apr 11, - Hun anerkender, at der ligger et tabu omkring det at have sex, når der er besøg fra Hvordan har du det med oralsex under menstruation?

KarinK sagde: Hej piger! Min kæreste vil gerne knalde, selv når jeg har det røde. Men er det ikke klamt eller hvad? Er der nogen, der har nogle. Nov 22, - Der er ingen grund til at holde igen med sex under menstruation, I skal bare ændre jeres rytmer lidt. Læs hvordan lige her!

Du bliver ikke gravid den dag du har sex under menstruationen, men de sædceller der kommer ind i dig under menstruationen kan overleve indtil der kommet er.

Mange par har sikkert tænk på om man kan (eller må) have sex under menstruation. Helt kort: Det kan man godt. Men i nogle tilfælde er visse risici involveret.

Nov 22, - Der er ingen grund til at holde igen med sex under menstruation, I skal bare ændre jeres rytmer lidt. Læs hvordan lige her! KarinK sagde: Hej piger! Min kæreste vil gerne knalde, selv når jeg har det røde.

Men er det ikke klamt eller hvad? Er der nogen, der har nogle.

Sex under menstruation: sikker ret?

Apr 11, - Hun anerkender, at der ligger et tabu omkring det at have sex, når der er besøg fra Hvordan har du det med oralsex under menstruation? Du bliver ikke gravid den dag du har sex under menstruationen, men de sædceller der kommer ind i dig under menstruationen kan overleve indtil der kommet er.

Mange par har sikkert tænk på om man kan (eller må) have sex under menstruation. Helt kort: Det kan man godt. Men i nogle tilfælde er visse risici involveret.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail