Sex and og seksualitet

Men det seksuelle aspekt af tilværelsen forsvinder ikke, blot fordi man Og mange fortalte, at sex tager længere tid end i deres unge dage. Vi taler også om, at forståelsen af seksualitet er forskellig fra person til person og at seksualitet kan forstås bredt og er mere end kun sex. Seksualitet er en rummelig betegnelse for alt som handler om kønsliv og kønsdrift, Modsætningsvis handler sex i daglig tale mest om konkrete handlinger. Som psykolog får jeg mange spørgsmål om sex og seksualitet. Det spørgsmål, jeg hører mest – i alle mulige afskygninger og variationer – kan koges ned til: Er.

Men det seksuelle aspekt af tilværelsen forsvinder ikke, blot fordi man Og mange fortalte, at sex tager længere tid end i deres unge dage. Sex og samliv forandrer sig med alderen, men det behøver ikke gå i stå. sygdomme samtidig, der slider på jeres samliv – også det seksuelle.

Jump to Hyppighed af seksuel aktivitet - Hyppigheden af samleje kan rangere fra nul (seksuel afholdenhed) til 15 eller 20 gange om ugen. Der er generel enighed.

Der er 35 produkter fra: 'Alle bøger om Sex og seksualitet, sexvejledninger'. Filtrér; Sortér. Mest populære; Bedste match; Nyeste først; Ældste først; Billigste først. Som psykolog får jeg mange spørgsmål om sex og seksualitet. Det spørgsmål, jeg hører mest – i alle mulige afskygninger og variationer – kan koges ned til: Er.

Seksualitet er en rummelig betegnelse for alt som handler om kønsliv og kønsdrift, Modsætningsvis handler sex i daglig tale mest om konkrete handlinger.

Sex hele livet | Viden om ældre, seksualitet, sex og samliv

Der er 35 produkter fra: 'Alle bøger om Sex og seksualitet, sexvejledninger'.

Filtrér; Sortér. Mest populære; Bedste match; Nyeste først; Ældste først; Billigste først. Seksualitet er en rummelig betegnelse for alt som handler om kønsliv og kønsdrift, Modsætningsvis handler sex i daglig tale mest om konkrete handlinger. Dette forløb handler om relationer, følelser, sex og seksualitet. Forløbet er udviklet som et grundforløb til Uge Sex i udskolingen. Sammen med de øvrige.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail