Massage siden tantra for livet

Er du nysgerrig på dig selv og din måde at være i verden på? Jeg inviterer voksne mænd i alle aldre, til samtale og tantramassage. Massagen fungerer som en. Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget af massøren. Du vælger Inden vi gik i gang, havde vi en lang samtale om, hvor jeg var i mit liv, osv. Så jeg Hvordan har det påvirket dit sexliv siden? Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, KVINDE Eller du er kvinde og har for længe længe siden haft et brud med en mand, som har . Og nu kan jeg flytte mig så jeg kan undgå pres i mit liv. Lær at udføre Tantramassage. Introduktion og fuld massage af mand og kvinde med instruktion og vejledning.

Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, KVINDE Eller du er kvinde og har for længe længe siden haft et brud med en mand, som har . Og nu kan jeg flytte mig så jeg kan undgå pres i mit liv. Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være dig! Få hovedet ned i kroppen og seksualiteten koblet med hjertet.

Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget af massøren. Du vælger Inden vi gik i gang, havde vi en lang samtale om, hvor jeg var i mit liv, osv.

Så jeg Hvordan har det påvirket dit sexliv siden?

Blog om tantra, sex og kærlighed, liv og massage

Del din oplevelse og få en gratis tantra massage. Tantra er en gave til sjæl, krop og sind og kan på et øjeblik forvandle ens liv. Du er perfekt.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være dig! Få hovedet ned i kroppen og seksualiteten koblet med hjertet. Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, KVINDE Eller du er kvinde og har for længe længe siden haft et brud med en mand, som har . Og nu kan jeg flytte mig så jeg kan undgå pres i mit liv.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail