Massage haderslev massage horsens

NORDLYS Massage® er en integreret massagemetode, som forbinder klassisk kropsmassage og energetiske balancering i en respektfuld forståelse for. Kontaktinformation på Clausens massage & zoneterapi Haderslev, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Få massage hjem i stuen, når det passer dig. Professionel massør kører til dig, så du kan komme stress og spændinger til livs - i hjemmets trygge rammer. Forny din energi, så du kan tackle hverdagens stressede øjeblikke med en times massage hos AON Wellness i Horsens. Trænger du til at blive forkælet af.

Kontaktinformation på Clausens massage & zoneterapi Haderslev, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Forkæl dig selv med en pragtfuld dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led for øget velvære og livskvalitet. Massage. I de 25 minutter er det nakke, ryg og skulder der får en omgang, ved 50 minutter hele kroppen. Prøv en lækker velvære massage med æteriske endlessnovel.coṃ thiếu: horsens.

Clausens massage & zoneterapi

Massage haderslev massage horsens Hen over sommeren har vi også deltaget i forskellige velgørenhedsarrangementer i Aarhus. Mange mennesker føler sig stressede i dag, og dermed kommer mange spændinger i kroppen. Hel krops massage En dybdegående og individuelt tilpasset massage til din krop, der ud over at øge kroppens velvære, e Men jeg elsker det.

Print Massage: Book online .

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail