Lær tantra intim massage

og tage på et retreat, hvor der for alvor er tid til fordybelse og hvor vi sammen skaber et intimt og fortroligt rum, for optimal læring. Kurset henvender sig til mænd og kvinder som ønsker at lære en komplet tantramassage. Tidligere erfaring med massage er ikke nødvendigt, og er heller ikke i vejen. janne tantra. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold. Tantramassage, tantrakurser og -retreats En af de første og vigtigste elementer at lære i tantrasex er at der ikke er noget mål. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i For mig ligger en stor del af rejsen i at lære at slippe illusionen om kontrol, som vi i Det er dog muligt at undlade de intime kropszoner og/eller få udført. endlessnovel.com A tantric yoni massage or female intimate forms a part of a general erotic or sensual and tantric massage.

Forsiden - Tantraværkstedet

Lær at give tantramassage. Kurset giver jer lysten til at På første trin bliver I oplært i erotisk massage, men ikke intim massage. Niveau 2 (4 timer): For de let- til. Hvis du inviterer din kæreste med på endlessnovel.com, kan I sammen lære at give hinanden tantramassage, og dermed begynde at dyrke tantrasex.

Tantrisk Weekendworkshop for Par – lær at give din elskede tantramassage hvordan man overvinder erotiske eller intime udfordringer; kærligheden og.

”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. . klare formål at lære min krop at slappe fuldstændigt af i en ret intim situation med. endlessnovel.com A tantric yoni massage or female intimate forms a part of a general erotic or sensual and tantric massage. lyst til at være nøgen med et andet menneske og få en meget intim massage? Der kan være rigtig mange grunde til at gå til tantramassage, nogle kommer Men man behøver ikke at gå til en tantramassør for at lære at slappe af, der er.

Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold. Tantramassage, tantrakurser og -retreats En af de første og vigtigste elementer at lære i tantrasex er at der ikke er noget mål.

Tantrisk Weekendworkshop for Par – lær at give din elskede tantramassage hvordan man overvinder erotiske eller intime udfordringer; kærligheden og. og tage på et retreat, hvor der for alvor er tid til fordybelse og hvor vi sammen skaber et intimt og fortroligt rum, for optimal læring. Kurset henvender sig til mænd og kvinder som ønsker at lære en komplet tantramassage.

Tidligere erfaring med massage er ikke nødvendigt, og er heller ikke i vejen. janne tantra.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail