Kvinder og sex sexliv

Ifølge undersøgelser foretaget af University of California, San Diego, så stiger kvinders seksuelle tilfredsstillelse markant efter, de er fyldt Singlekvinder siger tit, at de ikke har noget sexliv eftersom ”de jo ingen partner har”, når jeg spørger dem. En del kvinder i faste forhold klager. Mange oplever i løbet af et langt forhold at miste lysten til sex – og det kan der være At miste lysten kan ske for både mænd og kvinder, og for mange er den. Ifølge en undersøgelse blandt årige danske kvinder følte halvdelen seksuel lyst mindst en gang Og mange fortalte, at sex tager længere tid end i deres unge dage. Også selvom ønsket om et fortsat sexliv er til stede.

Overgangsalderen påvirker mange kvinder i en eller anden grad. Både de og trætheden kan ligeledes være med til at besværliggøre et ellers lystfyldt sexliv. Vi lever i en ungdomsdyrkende kultur, hvor seksualitet overalt forbindes med unge smukke mennesker og perfekte kroppe – især når det gælder kvinder. Sex. Singlekvinder siger tit, at de ikke har noget sexliv eftersom ”de jo ingen partner har”, når jeg spørger dem.

En del kvinder i faste forhold klager.

Overgangsalderen påvirker mange kvinder i en eller anden grad. Både de og trætheden kan ligeledes være med til at besværliggøre et ellers lystfyldt sexliv. Ifølge en undersøgelse blandt årige danske kvinder følte halvdelen seksuel lyst mindst en gang Og mange fortalte, at sex tager længere tid end i deres unge dage. Også selvom ønsket om et fortsat sexliv er til stede.

Største sexundersøgelse nogensinde: Her er danskernes sexliv procent af kvinderne har svaret, at deres partner oftere har lyst til sex, end de.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail