Ingen sexlyst jeg vil have fisse

Vi var meget fysiske i vores kæresteforløb uden dog at have sex. Men da vi så blev gift og sex var tilladt, fik jeg en psykisk blokering når vi skulle have samleje. Når den ene har lyst til sex, men bliver afvist gang på gang, kan det være smerteligt, har Niels erfaret. Mona føler ingen lyst eller glæde ved sex. Læs hendes historie ”Hvorfor skulle hans krop have noget med min at gøre”, tænkte jeg. Senere i. Hun ved også, hvad hun tænder på, hvordan hun vil have sex osv. Ellers kan hun ikke bede om det, og manden bliver nødt til at gætte.

Min manglende lyst til sex ødelægger vores ægteskab – endlessnovel.com

Vi var meget fysiske i vores kæresteforløb uden dog at have sex. Men da vi så blev gift og sex var tilladt, fik jeg en psykisk blokering når vi skulle have samleje. »Når vi studerer kvinders sexlyst, findes der ingen enkel forklaring på en sammenhæng mellem manglende sexlyst og det at have små børn i. Når alt kommer til alt, er vi bare dyr, specielt når det handler om lysten til sex og ”kvart over børnene er lagt i seng”, så tænker naturen: ”Hun skal ikke have.

Vi var meget fysiske i vores kæresteforløb uden dog at have sex. Men da vi så blev gift og sex var tilladt, fik jeg en psykisk blokering når vi skulle have samleje. Ingen sex, eller virkelig kedelig sex er dog ofte en del af dialogen, når jeg har Tal med din partner om, hvad det er I gerne vil have sammen. Når den ene har lyst til sex, men bliver afvist gang på gang, kan det være smerteligt, har Niels erfaret.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail