Erotisk massage københavn tantra kursus for par

Det er et stærkt værktøj til at vække sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny. Lær at give hinanden massage, mærk hinanden via hjertet og. Lene Alexander: TANTRA MASSAGE KURSUS FOR PAR Det er et stærkt den seksuelle og erotiske livsfryd strømme rundt overalt i kroppen. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold . CHAI, where he teaches Tantra Massage Therapists and facilitates workshops for men, women and couples. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig.

Tantra parterapi i København hos Tantra Zone - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt

Det er et stærkt værktøj til at vække sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny.

Lær at give hinanden massage, mærk hinanden via hjertet og. Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu Vores undervisningsforløb for par sigter mod at genvække, styrke og inspirere (massage af mandens køn), forbindelsen mellem den erotiske energi og.

Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan forøge den erotiske.

Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats Tantrasex for par I Privat tantrakursus: nøgen og elsket! 4 dec ; Maria fra Alegraluz Tantra besøger København 24 nov ; Er tantra også for bøsser og lesbiske?‎1 dags kursus i tantrasex for par · ‎Uddannelse i tantramassage · ‎Tantrakurser · ‎Blog. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Vi tilbyder parterapi og tantramassage for par; tantra behandlinger og i hvordan man giver tantramassage, tantra parforløb og -parterapi samt tantra kurser og.

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Lær tantrasex og få en oplevelse med din partner som varer hele endlessnovel.com manquants : københavn.

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København.

Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold . CHAI, where he teaches Tantra Massage Therapists and facilitates workshops for men, women and couples.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail