Dejlige damer hvordan kommer jeg over utroskab

Video thumbnail for Sexperterne: Sådan kommer I over utroskab 'Skat, hvorfor er der trukket kroner på et hotel sidste måned?' hører du kæresten sige, da hun 'kommer til' at Amalie er lige så dejlig som din kæreste. Forstå hvorfor kvinder er utro, og hvorfor mænd er det. »Parforholdet går galt, når alt det andet kommer først. Parforholdet trives ikke, når det ligger på en sjetteplads over prioriteter.«. Hun har brug for at vide, at hun stadig er smuk og dejlig, 'det kan godt være ham derhjemme ikke ser mig, men jeg er. Jeg kan ikke komme videre efter utroskab og har svært ved at få tillid til min kæreste. Maj Wismann underviser i hvordan man kommer videre efter utroskab. Nu skal du i tænkeboks for at finde ud af, hvorfor det endte med utroskab. smerte, han har forvoldt dig, som du føler dig – og er han klar over, hvor ondt han har gjort dig? Men selvom uskylden aldrig kommer tilbage, kan den godt blive erstattet af andre kvaliteter. . 13 dejlige ting, som søde mænd gør, når I bor sammen.

Hjælp mig til at komme videre efter utroskab → Få hjælp her ←

Herover Sexpert-tv fra arkivet: Sådan kommer I over utroskab -- Nogle elsker måske at kysse, fordi det er dejligt, hvor aftalen kan være, at det.

Forstå hvorfor kvinder er utro, og hvorfor mænd er det. »Parforholdet går galt, når alt det andet kommer først. Parforholdet trives ikke, når det ligger på en sjetteplads over prioriteter.«. Hun har brug for at vide, at hun stadig er smuk og dejlig, 'det kan godt være ham derhjemme ikke ser mig, men jeg er.

Min mand har været mig utro og jeg har svært ved at tilgive ham. Hvad nu hvis han gør det Hvordan kommer jeg dog videre med mit liv? Vi har været sammen i 26 år, og hvis du spørger mig, har vi haft et dejligt ægteskab.

Jeg kan ikke komme videre efter utroskab og har svært ved at få tillid til min kæreste. Maj Wismann underviser i hvordan man kommer videre efter utroskab. Forstå hvorfor kvinder er utro, og hvorfor mænd er det. »Parforholdet går galt, når alt det andet kommer først.

Parforholdet trives ikke, når det ligger på en sjetteplads over prioriteter.«. Hun har brug for at vide, at hun stadig er smuk og dejlig, 'det kan godt være ham derhjemme ikke ser mig, men jeg er. Er det en løgn over lang tid, er der ofte tale om år, før man kommer Det er samtidig vigtigt i den proces, at den utro partner får at vide hvor ondt det har gjort.

At blive bekræftet og så alligevel tænke „Jeg har en dejlig mand.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail